Автобус с пътници се е блъснал в ТИР на автомагистрала

...
Автобус с пътници се е блъснал в ТИР на автомагистрала
Коментари Харесай

Седем души пострадаха в катастрофа на "Хемус", автомобил се блъсна на "Тракия"

Автобус с пасажери се е блъснал в ТИР на автомагистрала " Хемус ". Инцидентът е станал към 16 ч. на към 20-ина километра след София, посока Варна платното.

При конфликта са потърпевши 7 пасажери, които са превозени в разнообразни лечебни заведения в София – в " Пирогов ", ИСУЛ и " Св. Анна ". На мястото на случая са изпратени екипи на Пътна полиция, Спешна помощ и пожарната, заяви БТВ.

По първична информация, рейсът е пътувал за Лом, само че не е спазвал нужната отдалеченост и не е съумял да спре в точния момент и се е блъснал в спрял в спешната лента ТИР. Трафикът в региона против паркинга при Жерково е усложнен.

При случая най-сериозно е потърпевш лидерът на рейса, който благодарение на пожарникарите е освободен и ще бъде откаран към болница с контузия на крайници. Някои от потърпевшите са прегледани на място.

Катастрофа блокира автомагистрала " Тракия " в посока Бургас

Заради злополука са блокирани трите ленти за придвижване по автомагистрала " Тракия " в посока Бургас. Няма съществено потърпевши, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. От там допълниха, че случаят е станал към 15 часа през днешния ден на 154-ия км от автомагистралата.

По първична информация автомобил се е блъснал в разграничителната мантинела. Автомобилът управлявал 58-годишен мъж. Алкохолната му проба е негативна. От удара 86-годишна пътничка е изпаднала на платното и е откарана в болница.

В момента на мястото се прави оглед, до приключването му трафикът ще минава по трасето на близката бензиностанция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР