Автобус с пътници, паднал от скала, се превръща в призрачен

...
Автобус с пътници, паднал от скала, се превръща в призрачен
Коментари Харесай

Автобус с пътници, паднал от скала, се превръща в призрачен фантом

Автобус с пасажери, паднал от канара, се трансформира в нереален призрак … Тази история звучи като градска легенда и в действителност е такава, само че се основава на същинска покруса, случила се с рейс на остарял планински път. Шофьори, минаващи от там, стартират да приказват за автобуса-призрак. Днес, сред мексиканските градове Толука (Toluca) и Икстапан де ла Сал (Ixtapan de la Sal) е построена автомагистрала, която е бърза и комфортна за пътешестване. Преди няколко десетилетия обаче, обиколката по този планински маршрут е равносилна на опит да се играе „ покер със Смъртта “. Вместо автомагистрала е имало доста стеснен и лъкатушен път, от единия завършек на който имало скалиста стена, а на другия борд – стръмна канара надолу. Автобус постоянно пътувал по този път и един ден, както нормално, той тръгнал на път в късната вечер. Пътуването било няколко часа и пасажерите се възползвали от това, с цел да поспят. Когато рейсът стигнал до подножието на планината, той почнал постепенно да се изкачва по ската. Много пасажери пътували по този маршрут не за първи път и не се тормозили. Когато обаче рейсът прекосил планината, пасажерите забелязали, че потегля по пътя прекомерно бързо.



Тогава, почнало да вали. Пътят станал хлъзгав, а рейсът минавал такива остри завои, които в предишното нееднократно са се превръщали в места за съдбовни произшествия. Пътниците почнали да се тревожат от ден на ден. Някои от тях почнали да викат на водача да понижи скоростта. Но, по някаква причина той не отговарял. Автобусът се движел все по-бързо и хората ставали все по-притеснени. Изведнъж, водачът на рейса изкрещял: “Спирачките не работят! ”. В същия миг, рейсът влезнал в завой, не съумял да завие и полетял в пропастта. Няколко мига по-късно рейсът паднал върху каменист скат, обърнал се няколко пъти и по-късно резервоарът му за газ се запалил. В момента на конфликта, няколко пасажери били изхвърлени от рейса през прозорците на планинския скат. Скоро, целият рейс горял и в него, със мощни крясъци от болежка, тези, които оживели при удара, умирали. Ранените, наоколо до рейса, не можели да им оказват помощ, а регионът бил толкоз необитаем, че полицията е известена за ужасната злополука няколко часа по-късно. Докато служителите на реда и колата за спешна помощ пристигнали на мястото на случая, на практика нямало кой да избавят. Само няколко души оцеляват, само че по-късно всички те умират в болничното заведение заради рани, несъвместими с живота. Четете още: Паранормални феномени в дом, в който е живяла Мерилин Монро Много години по-късно, след построяването на автомагистралата, локални водачи стартират да оповестяват за остарял рейс, който се движи по планинския маршрут късно вечерта. Историята споделя: „ Има хора, които са виждали този рейс и хора, които го чакат. Автобусът не стопира, в случай че не му махнете с ръка. Вратите му се отворят и можете да влезете вътре. Вътре съвсем всички места са заети, като се изключи едно, като че ли предопределено за вас. И когато седнете на това място, скоро ще почувствате нещо обезпокоително. Това усетиха тези, които знаеха за случая, който се е случил тук, и тези, които в никакъв случай не бяха чували за него. Обикновено, хората дремят при вечерно пътешестване, само че тези пасажери в никакъв случай не спят. Те седят, не приказват и гледат право напред – мъже, дами и деца. След няколко минути ще видите кондуктор, който се разхожда из кабината и ревизира билети. Подавате му парите, само че той минава около вас, като че ли не ви вижда. Няколко часа по-късно, рейсът стопира, преди да стигне до автогарата. Шофьорът на рейса гледа непосредствено към вас, като ви споделя да слезете от рейса. Не разбирате какъв е казусът, тъй като рейсът към момента не е стигнал до автогарата, само че се подчинявате.



Ако при излизане от този рейс се опитате да говорите с водача или му дадете пари за билет, с цел да платите въпреки всичко пътуването си, водачът ще ви върне парите и ще каже, че не би трябвало да плащате. И тогава ще добави: „ Излез и не поглеждай обратно, в противоположен случай в никакъв случай няма да излезеш отсам! “. Тези, които се подчиняват и излизат, чуват звука на затваряне на вратите и звука на тръгващ рейс. Ако в този миг въпреки всичко се обърнете да погледнете обратно, ще видите, че той е изцяло черен от изгаряне и без стъкла. Ще видите човешки скелети, седнали върху изгорели седалки, втренчени с празни очни кухини в разрушените прозорци. И тогава рейсът ще изчезне, а на вас скоро ще ви се случи нещо доста неприятно. Катастрофа, пътнотранспортно произшествие или нещо друго, само че резултатът ще е еднакъв – ще умрете. “ Всеки, който възнамерява да пътува до Толука от Иксапан де ла Сал късно вечерта, бива предизвестен, че може да се натъкне на автобуса-призрак и да не се обръща обратно, с цел да го огледа.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР