Автобус с 51 пътници, пътуващ от Одрин за Варна, се

...
Автобус с 51 пътници, пътуващ от Одрин за Варна, се
Коментари Харесай

Автобус с 51 пътници се запали край Бургас

Автобус с 51 пасажери, пътуващ от Одрин за Варна, се възпламени край Бургас, потърпевши няма, оповестиха за ПСН от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Малко преди 19 часа през вчерашния ден, при излизане от село Маринка, рейс, с хасковска регистрация на компания " Тони " 2004, се е запалил в придвижване. Шофьорът е съумял да спре и да изтегля всички пасажери, които са били подслонени в кметството. Заради случая краткотрайно беше затворен интернационалният път за Турция през Малко Търново. Пътниците са били извозени с различен рейс, изпратен от компанията транспортьор.
Любомир Узунов- кмет на с. Маринка: " Когато отидох там, рейсът гореше и да хората бяха встрани, изчакваха това да завърши. Дойде пожарната много бързо, дръзвам да настоявам. Но към този момент много бързо пламъците бяха обхванали рейса. Хората бяха изведени до кметството на топло и уютно, тъй че след към 40, 50 минути най-много пристигна рейсът и качихме багажа им и те потеглиха назад по техния си маршрут.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР