Автобус с 51 пътници, пътуващ от Одрин за Варна, се

...
Автобус с 51 пътници, пътуващ от Одрин за Варна, се
Коментари Харесай

Автобус с 51 пътници се запали в движение край село Маринка

Автобус с 51 пасажери, пътуващ от Одрин за Варна, се възпламени край Бургас. Пострадали няма, оповестиха за " По света и у нас " от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Малко преди 19 часа, при излизане от село Маринка, рейс с хасковска регистрация на компания " Тони " 2004 се самозапалил в придвижване.


Шофьорът съумял да спре и да изтегля всички пасажери, които са били краткотрайно подслонени в кметството. На място са изпратени два екипа на бургаската пожарна, които изгасили пламъците. Заради случая краткотрайно бе затворен интернационалният път за Турция през Малко Търново, като обходът за към час се извършваше през ж.к. " Меден рудник ".

Кметът на с. Маринка Любомир Узинова, заяви, че превозваческата компания е изпратили втори рейс, който е извозил пасажерите към Варна.
Любомир Узунов - кмет на с. Маринка: Когато отидох там, рейсът гореше и хората бяха встрани, изчакваха това да завърши. Дойде пожарната много бързо, дръзвам да настоявам. Но към този момент много бързо пламъците бяха обхванали рейса. Хората бяха изведени до кметството на топло и уютно, тъй че след към 40-50 минути най-много пристигна рейсът и качихме багажа им и те потеглиха назад по техния си маршрут.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР