Автобус от градския транспорт бе обстрелян с камъни вчера около

...
Автобус от градския транспорт бе обстрелян с камъни вчера около
Коментари Харесай

Обстреляха с камъни градски автобус в Пловдив

Автобус от градския превоз бе обстрелян с камъни през вчерашния ден към 19 ч. в Пловдив, оповестяват от Българска национална телевизия.

Автобусът се движи по линия 11, а нападението над него се случва около учебно заведение " Панайот Волов ". Изпочупени са две от страничните стъкла, а потърпевши няма.

Полицейски патрул е дошъл на мястото, а причинителите са избягали, които се допуска, че са деца.

Шофьорът на рейса и кондукторката до късно нощес са давали пояснения в полицията, което е причина за несъблюдение на три курса и закъснение в разписанието на градския превоз.

Днес рейсовете се движат както нормално, а изпочупеният е сменен с различен. От компанията показват, че вредите са за най-малко 2000 лева и упорстват за камери в региона на учебното заведение, както е около множеството учебни заведения в Пловдив.

Припомняме, че това е следващ случай на вандализъм против градския превоз в Пловдив. Преди 10 дни по два рейса и маршрутка на автобусна спирка в Пловдив. Мъжът изтръгна чистачките на рейс №93, с които е счупил предно и странично стъкло на транспортното средство. Пострадали и са стъклата на рейс по линия №25, който също е бил спрял на спирката. С материални вреди е и маршрутка.

Преди месец пък движещ се по линия №12, а причинителите още веднъж бяха избягали. Ден по-късно от X и XI клас, предизвикали вредите.

Стрелба по рейс в Пловдив а причинителят избяга.

И през декември предходната година бе открита пукотевица по градски рейсове в Пловдив. Тогава се оказа, че - възпитаник от елитна гимназия в града. Момчето по три рейса от едно от тепетата в града.
 Стрелба по три рейса от градския превоз в Пловдив
Стрелба по три рейса от градския превоз в Пловдив

Инцидентът е станал тази вечер
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР