Автобус на градския транспорт се преобърна на магистрала „Тракия след

...
Автобус на градския транспорт се преобърна на магистрала „Тракия след
Коментари Харесай

14 ранени при удар на автобус и ТИР край София

Автобус на градския превоз се прекатурна на автомагистрала „ Тракия " след удар с ТИР. Няма починали, потърпевши са 14 души измежду тях и дете. Автобусът се е движел се е по линия №7 - от Лозен към София.

Инцидентът сред турския Тир и рейсът на градския превоз е станал при 3-и километър в посока София, малко след 7.00 часа. До момента се знае, че до момента в който рейсът се е движил в дясната лента, ТИР-ът се опитал да го изпревари. Опитът е бил несполучлив. ТИР-ът се е блъснал в лявата задница на рейса и го бутнал към канавката. За благополучие при удара рейсът не се е обърнал, за което евентуално случаят не е съдбовен за 24-мата пасажери в него.

Алкохолните проби и на двамата водачи са негативни. Версията, по която се работи досега е, че най-вероятно водачът на турски ТИР се е унесъл и може би поради това е подхванал тази маневра.

14 са потърпевшите пасажери от рейса. 7 от тях са настанени в болница " Света Анна ". Четирима, измежду които и дете са в " Пирогов " и трима в болница " Царица Йоанна - Исул ". С заплаха за живота са мъж на 60 година и жена на 54 година, които са в " Света Анна ".

Движението по Автомагистрала " Тракия " към този час е умерено.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР