Автобус, изпълняващ редовна линия от Лиляче за Враца, е катастрофирал

...
Автобус, изпълняващ редовна линия от Лиляче за Враца, е катастрофирал
Коментари Харесай

Автобус катастрофира край Враца, момиче е с комоцио

Автобус, изпълняващ постоянна линия от Лиляче за Враца , е аварирал тази заран към 7 часа на обходния път на Враца. За Дарик от полицията оповестиха, че на разклона за Криводол лидерът не спрял на знак „ Стоп “ и автобусът е ударен от лек автомобил „ Опел “, пътуващ към София. 19-годишно момиче с комоцио.

При удара рейсът на „ Тролейбусен превоз “ ЕООД-Враца се е наклонил на дясната си страна и затиснал колата. В злополуката няма починали и тежко потърпевши, оповестиха от Община Враца, базирайки се на информация от Спешно-приемното поделение на болница „ Христо Ботев “. Кметът Калин Каменов е разговарял на място с дежурния доктор в незабавното поделение доктор Надя Илиева и с околните на потърпевшите. Деветима души са минали през отделението след случая . След обзор, за наблюдаване е признато 19-годишно момиче с комоцио. От болница „ Христо Ботев ” във Враца оповестиха за Дарик, че за наблюдаване са оставени и още трима души в хирургично поделение.

В рейса са пътували общо 12 пасажери, а в лекия автомобил – петима.
 Автобус Враца Лиляче БГНЕС
Шофьорът на рейса е на 64 година и е чиновник на общинската компания от март 2018 година До този миг не е имал произшествия на пътя. Взета му е проба за алкохол, която е негативна.
 
Причините за случая се откриват от Областна дирекция на полицията във Враца. Движението в региона е затруднено.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР