Автобиографията на Мария Шарапова хвърля светлина как се е зародила

...
Автобиографията на Мария Шарапова хвърля светлина как се е зародила
Коментари Харесай

Как Гришо направи Маша наша

Автобиографията на Мария Шарапова хвърля светлина по какъв начин се е зародила връзката ѝ с нашия тенисист Григор Димитров, който е употребявал медиатор, с цел да се добере до рускинята, написа Гонг.

„ През октомври 2012-та получих известие от Макс Айзенбърд (агент на Шарапова) в 4 сутринта – „ Григор Димитров желае твоя телефонен номер “ “, написа Мария. После получила второ със същия текст и попитала защо.

„ Макс ми отговори: „ За какво? Ти глупава ли си? “. Проверих името на Григор в Google, с цел да видя на какъв брой години е. Беше ли въобще пълновръстен? Едва на 21 “, разкрива тенисистката.
Тя му дала имейла си, а след няколко писма и телефонния си номер.

„ Правих се на недостъпна и му дадох кода за месинджъра на моето BlackBerry. След това телефонния ми номер. Нашите известия се трансфораха в телефонни диалози, нашите телефонни диалози във видеоразговори. Беше простичко и същинско. Не се замислях прекалено много до момента в който след един от нашите диалози, той ми звънна още веднъж след 30 секунди и ми сподели, „ Съжалявам, само че ми липсва гласът ти. Може ли да поговорим още няколко минути? “.

Разговорите траяли, същинските дейности се развили в Париж.

Всичко беше от разстояние до момента в който една вечер той не се появи на вратата ми с червени рози и голям плюшен мечок. Прекарахме доста време дружно в идващите няколко седмици. След дни той ме попита дали бих била негова другарка. Хвана ме неподготвена. Не бях подготвена за нищо такова. Той сподели, че ще чака до момента в който съм подготвена. „ Кой е този човек “, се запитах. Погледнах го учудено: Защо този хубав мъж, който може да смъква всяка, чака жена, която не е подготвена за връзка? „ Ок “, споделих аз. „ Но не знам по кое време ще съм подготвена. Може да минат месеци “. „ Ок “, сподели той. – Ще очаквам. Знам какво желая и желая теб. “

Седмиците станаха месеци и нищо не можеше да ни спре. Гледах по какъв начин той пораства, победи, претърпява разочарования, възвръща се. Нагоре и надолу. Обичах доста да го виждам по какъв начин играе. На Коледа стоях на гумен стол, гледайки го по какъв начин тренира. Само аз, най-хубавата ми другарка Естел, той и неговият спаринг сътрудник в безоблачен калифорнийски ден, който се усещаше като всичко друго, само че не и Коледа.

За мъчителната разлъка

„ Наскоро Григор ми сподели, до момента в който говорихме по телефона, откакто бе стигнал полуфиналите на Аустрелиън Оупън, че едно от най-лошите неща в живота е, когато имаш вярното нещо в неверния миг. Това ме накара да се замисля за една вечер, която прекарахме дружно преди Уимбълдън през 2015 година Той бе достигнал полуфиналите през предходната година, побеждавайки Анди Мъри и губейки в четири сета от Новак Джокович в този кръг. Той извади книга, която Уимбълдън приготвя за предходните шампионати. Тихо разлисти страниците на книгата до момента в който откри моя фотография, в неговата ложа, гледайки неговия мач. Той ме погледна, печален, мисля, че имаше сълзи в очите му. „ Видя ли това? Това значи всичко за мен. Да те видя в моята ложа до майка ми. “

Тогава, в този миг, прочувственото привличане, с което се борих, стигна до своя край. Знаех, както и той, че не мога да бъда с този човек в този миг от моя живот. Трябваше да се концентрирам, да се приготвям за моите лични мачове, моите лични триумфи и загуби, на най-голямата сцена в кариерата ми. Гледах мача му този ден единствено тъй като бях изгубила рано в тези шампионати. Така че неговият прекрасен спомен бе неприятен мой. Това, което значеше всичко за мен се бе случило единствено тъй като бях изгубила. Как

Източник: tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР