Автентичният и траен успех изисква висока лична мотивация, пълна отдаденост

...
Автентичният и траен успех изисква висока лична мотивация, пълна отдаденост
Коментари Харесай

Румен Радев: Успехът изисква мотивация, отдаденост и дисциплина

Автентичният и дълготраен триумф изисква висока персонална мотивация, цялостна отдаденост и дисциплинираност. Това съобщи президентът Румен Радев на тържествената гала през днешния ден по дипломиране на двадесет и петия випуск на Американския университет в Благоевград.

Благоевград

Държавният глава поздрави 197 бакалаври от 17 страни и 21 магистри по бизнес администрация за управителни фрагменти. Сред завършващите висшето образователно заведение студенти 57% са от България, а останалите са от Албания, Грузия, Русия, Виетнам и Съединени американски щати.

Той им пожела да преследват фантазиите си и да употребяват всяка опция " за положителното на нашето общо бъдеще “.

Преди церемонията президентът беседва със Стивън Съливан - президент на Американския университет в Благоевград. Радев поздрави и проф. Минко Балкански, на който през днешния ден беше присъдено почетно звание „ Доктор хонорис идея “.


Пред публицисти президентът Радев отбрани започване провеждането на съвещания с представители на правосъдната и изпълнителната власт за критериите за избор и пълномощията на идващия основен прокурор. Той съобщи, че на тях не се приказва за имена, а " за съблюдаване на закона ".
Румен Радев, президент на България: Тези съвещания дават отговор на публичните упования за ясни критерии, стимулирани оферти и транспарантни процедури при избора на нов основен прокурор, тъй като обществото ни чака правдивост, чака действителна битка с корупцията. Затова и всички институции, ангажирани с този избор, би трябвало да осъзнават и да не не помнят високата социална отговорност.
Държавният глава разяснява и договарянията за пазаруване на нов военен аероплан за авиацията.
Румен Радев, президент на България: След като държавното управление и Народното събрание „ задраскаха “ спортната процедура, която е поръчител за реализиране на най-хубави условия за България, към този момент мъчно можем да приказваме за договаряния.
Президентът прикани държавното управление в устрема си да понижи цената да не протяга ръка на целостта на пакета и на качествата, тъй като това ще обезсмисли целия план.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР