Автентична фланелка на легендарния испански голмайстор Торес от втория му

...
Автентична фланелка на легендарния испански голмайстор Торес от втория му
Коментари Харесай

Благотворителен търг в подкрепа на Младенчо


Автентична фланелка на именития испански голмайстор Торес от втория му престой в Атлетико (Мадрид) и мачови обувки на международния първенец с Франция, дарени от домакина на „ дюшекчиите “, фланелка с подписите на всички звезди от приказния празник на – „ 50 години номер 8 “, фланелка на Александър Тонев от престоя му в британския, волейболен екип на емблематичния Евгени Иванов – Пушката, екип на националния тим на България по баскетбол, боксови ръкавици на и още куп други спортни продукти ще се разиграят на благотворителен търг, проведен от изпълнителния шеф на Милен Николов. Събраните средства пък ще отидат за лекуването на шестгодишния Младен Алексиев от Варна.

Малчуганът от напълно дребен е прикрепен в инвалидна количка в резултат на имунизация и несполучлива интервенция. От две години и половина момченцето е поето от „ Витамед Плюс “, гр. Габрово. За страдание, както и в стотици други случаи у нас, финансите, нужни за застраховане на ежедневните му потребности, множеството операции и лекуването през няколко месеца със стволови кафези, са извънредно високи и непостижими за неговото семейство.

Точно с концепция да се поддържа фамилията на Младенчо и да се създадат малко по-светли идните празници е проведен и благотворителният търг. Началото му ще бъде обещано на 10 декември, четвъртък, като всеки искащ ще има опция да наддава до 20:00 ч. на 22 декември. Всички продукти, както и повече информация за търга можете да намерите

В случай че желаете да помогнете, само че нямате финансовата опция сега, вие също можете да подкрепите момченцето в тежката му борба, като или разпространите измежду вашите другари и познати информацията за Младенчо и търга, или пък дарите даден състезателен продукт, който би провокирал интерес и би генерирал средства.

Дарителска сметка на Младен Младен Алексиев:

В левове: BG23UNCR70001522882681

В евро: BG70UNCR70001522882805

В долари: BG59UNCR70001522882809

Титуляр: Младен Алексиев Алексиев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР