Австрийското правителство реши да коригира твърдението на американския президент Доналд

...
Австрийското правителство реши да коригира твърдението на американския президент Доналд
Коментари Харесай

Австрия реши да коригира Тръмп: Не, ние не живеем в горите

Австрийското държавно управление реши да поправя изказванието на американския президент Доналд Тръмп, че хората в Австрия живеят в " горски градове ", оповестява АП.

Тръмп неотдавна цитира Австрия и други европейски страни като модели за положително ръководство на горите , от които щати като Калифорни я, която в последно време страда от опустошителни горски пожари, би трябвало да се поучат .

Обаждайки се във Fox News във вторник, Тръмп сподели: " Вижте страните, Австрия , толкоз доста страни. Те живеят в гората , считани са за горски градове. Толкова доста от тях. И нямат пожари като този . И те имат по-взривоопасни дървета . "

В публикация от четвъртък за основания в Лондон " Индипендънт ", австрийският министър на земеделието изясни, че " в обществените медии имаше както съществени, по този начин и хумористични диалози за упоменатите " взривяващи се дървета " на Тръмп, както и за обстоятелството, че той твърди, че живеем в " горски градове ", които в никакъв случай не се възпламеняват ", написа Елизабет Кьостингер.

" Като австрийци, за благополучие, благословени със здравословно възприятие за комизъм , ние нормално одобряваме такива клишета за нашата страна. "
 Тръмп омаловажи климатичните промени и науката
Тръмп омаловажи климатичните промени и науката

Във връзка с историческите пожари в Съединени американски щати

" Въпреки това, сериозността на настоящите събития думите на Тръмп са още по-тревожни - в края на краищата тъкмо в този миг хиляди хора се борят с ужасни горски пожари в обстановки на живот или гибел ", сподели тя.

" В реалност Австрия е страна, ситуирана в сърцето на Европа , където хората не живеят в гората, а по-скоро с гората и в тясна, устойчива връзка с естествената среда ", написа Кьостингер.

Устойчивото ръководство на горите, които покриват съвсем половината територия на страната, е важн о, добави тя, само че не тъй като те са по-запалими.

" И да уточним: Не, в Австрия нямаме взривяващи се дървета ", сподели Кьостингер, макар че удостовери изказванието на Тръмп, че " намерихме метод да предоставим на нашите дървета нужното пространство ".

" Това не ни прави " горски хора ", само че демонстрира какъв брой значимо е разбирането за нашата околна среда и естествените ни запаси ", сподели тя, добавяйки, че " вземането на климатичните промени на съществено и смекчаването на неговите последствия е голяма част от това ".
 Тръмп предизвести, че дърветата могат да избухнат
Тръмп предизвести, че дърветата могат да избухнат

Те в действителност стават като кибритена съчка...Те просто избухват
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР