Австрийското правителство представи първия пакет от мерки в помощ на

...
Австрийското правителство представи първия пакет от мерки в помощ на
Коментари Харесай

Австрийското правителство отпуска 4 милиарда евро в помощ на бизнеса. Отлага данъци и кредити

Австрийското държавно управление показа първия пакет от ограничения в помощ на стопанската система при създалата се спешна обстановка, провокирана от ковид.

Още през идните дни правителството предоставя 4 милиарда евро, отделени в специфичен фонд за тази цел.

Използването на средствата от фонда има основно три цели, съобщи федералният канцлер Себастиан Курц на конференция. Става дума да се подсигурява ликвидността на предприятията, да се подсигуряват работните места и да се помогне на тези, които са в особена бедствена обстановка, уточни Курц.

Средствата на фонда ще се употребяват за кредитни гаранции, за отсрочване на някои данъчни заплащания и за обезпечаване на нов модел за скъсен работен режим. Директно финансови помощи ще се отпускат на предприятия, изключително наранени от рецесията, канцлерът назова компаниите от туризма, хранително-вкусовия бранш и културната сфера. 

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР