Австрийският вестник Пресе съобщава, че един от замесените в скандала,

...
Австрийският вестник Пресе съобщава, че един от замесените в скандала,
Коментари Харесай

Срещата в Ибиса е била последвана от други подобни срещи

Австрийският вестник " Пресе " оповестява, че един от забърканите в абсурда, раздрусал Австрия - Йохан Гуденус, е имал още срещи с " лицето за връзка ", взело участие и в срещата на остров Ибиса. Изданието се базира на нова обява на немския вестник " Зюддойче цайтунг ".

В нея се споделя, че след срещата на някогашния началник на Австрийската партия на свободата (АПС) Хайнц-Кристиан Щрахе и неговия съпартиец Гуденус с хипотетичната съветска инвеститорка и довереното ѝ лице на испанския остров през 2017 година е имало още срещи, само че този път единствено сред Гуденус и довереното лице.

Публикацията се базира на аудиозаписи, с които разполагат " Зюддойче цайтунг " и списание " Шпигел ".

Гуденус към този момент не е дал отговор на питане за коментар.

Следващите срещи били във Виена. При една от тях, в края на август 2017 година, Гуденус и мъжът са разговаряли за това, че срещата в Ибиса не била протекла по стремежи метод. " Тя беше леко подразнена ", споделил довереникът, имайки поради хипотетичната инвеститорка. Сега обаче концепцията била работата да продължи. На новите срещи, както се твърди, ставало дума още веднъж за възможни покупко-продажби сред двете страни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР