Австрийският вътрешен министър заяви в сряда, че ще лобира пред

...
Австрийският вътрешен министър заяви в сряда, че ще лобира пред
Коментари Харесай

Австрия ще лобира за центрове за депортация в съседни на Афганистан страни

Австрийският вътрешен министър съобщи в сряда, че ще лобира пред Европейски Съюз да помогне за основаването на " центрове за депортиране " в прилежащи на Афганистан страни, които да одобряват афганистанци, депортирани от Европа, съобщи Агенция Франс Прес.

Австрия упорства, че желае да продължи да депортира афганистанци, чиито молби за леговище са отхвърлени или които са приети за отговорни за закононарушения. По този метод се надява да обезсърчи бежанците, бягащи след завладяването на Афганистан от талибаните, да дойдат в Европа.
 Австрия пусна реклами към афганистанците: Не идвайте, стопански мигранти Австрия пусна реклами към афганистанците: Не идвайте, стопански мигранти
Австрия особено отдели средства за неповторима акция, с която да изясни на афганистанците, че няма място за тях като мигранти на авст...

Според министъра било значимо да има такива центрове за депортиране, откакто продължава да е допустимо да се депортират лица, свързани с нередности, които търсят леговище или са бежанци.

Карл Нехамер сподели това пред кореспонденти, преди да се срещне с сътрудниците си от Европейски Съюз, съобщи БГНЕС.

Австрия при консервативния канцлер Себастиан Курц има твърда позиция във връзка с миграцията, в несъгласие с сегашния съдружен сътрудник на канцлера - Зелените.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР