Австрийският сайт abseits.at направи сериозен анализ на представянето на Дени

...
Австрийският сайт abseits.at направи сериозен анализ на представянето на Дени
Коментари Харесай

В Левски не знаят как да използват Алар, пишат в Австрия

Австрийският уебсайт abseits.at направи сериозен разбор на представянето на Дени Алар в Левски. 29-годишният нападател дебаркира на " Герена " през лятото. Той е чартърен от Рапид (Виена), като контрактът сред двата клуба е до края на шампионата. Материалът за Дени е озаглавен " От жокер до титуляр ". Той е значителен, като в него влизат най-различни статистики като приблизително голови шансове на мач, единоборства и така нататък

" Дени Алар бързо записа достижение за клуба си, вкарвайки в дебюта си. Той се разписа при триумфа над Ружомберок в Лига Европа, макар че се появи на терена едвам в 78-ата минута. В идващия квалификационен кръг на шампионата - при гостуването на АЕК Ларнака, за първи път бе и титуляр, само че бе сменен още на почивката. Впоследствие той ту бе на терена, ту на скамейката. В последна сметка игра в 16 от 18-те мача на Левски в шампионата - 8 пъти бе титуляр, 8 пъти влиза като запаса.

Добрата вест е, че от месец октомври той непроменяемо е в стартовата единайсеторка и получава много игрово време. Във всичките шампионати има 3 гола и 4 асистенции за 950 минути на игрището. В последните 4 мача той оказа помощ на отбора си да стигне до 5 от завоюваните 7 точки. В момента Алар е непрекъснат, играе постоянно. Въпреки това наподобява по този начин, че треньорът му към момента не знае по какъв начин да го употребява, не е усетил коя е най-удобната позиция за 29-годишния футболист. Първоначално той бе употребен на върха на офанзивата в скица 4-2-3-1. Но в последните мачове е в ролята на нападателен полузащитник ", отбелязва изданието.

В Австрия са уверени, че Алар ще извърши контракта си с Левски до дъно и няма да се върне в Рапид през зимата. През лятото пък двата клуба ще водят диалози и за непрекъснат трансфер.

" Тема Спорт "
efbet Лига 19 кръг, неделя 8 декември  Левски 16:30предстои  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР