Австрийският отбор не даде на никой друг представител да спечели

...
Австрийският отбор не даде на никой друг представител да спечели
Коментари Харесай

Австрия остава сила №1 в алпийските ски при мъжете

Австрийският тим не даде на никой различен представител да завоюва международна купа при мъжете на шампионата на планетата по ски алпийски дисциплини в Кортина д`Ампецо. След златните медали на Винсент Крихмайр в супер-Г и спускането, през днешния ден златния орден и в третата дисциплинираност от програмата завоюва австриец - Марко Шварц.

25-годишният скиор от Вилах победи единствено с 4 стотни от секундата защитаващия купата си от последното международно (в Оре (Шв) през 2019 г.) Алекси Пентюро (Фр). На трето място се нареди Лойк Меяр (Швейц) с 1.12 сек. по-слабо комбинирано време от спускането и един манш слалом.

Пентюро имаше задатък от 32 стотни пред Шварц след спускането, тъй като даде второ време (№1 в скоростната част от комбинацията бе канадецът Джеймс Крофорд, който обаче се показа едва в слалома). Австриецът съумя да навакса този пасив още по средата на слалома и да измъкне златото от ръцете на френския си противник, който пък завоюва втория си орден на това международно след бронза в супер-Г.

Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР