Австрийският модел Джаз Игър, която сега работи в Лондон, проговори

...
Австрийският модел Джаз Игър, която сега работи в Лондон, проговори
Коментари Харесай

20-годишна моделка разказа как се продават за секс колежките ѝ какви умопомрачителни суми получават за 1 сеанс в леглото

Австрийският модел Джаз Игър, която в този момент работи в Лондон, проговори за проституцията в бизнес модата. Момичето твърди, че сътрудниците й получават милиони за секс с клиенти и тя също получавала неприлични оферти. 20-годишната Игър споделя, че за първи път и било отправено двусмислено предложение предходната година след празненство в един от лондонските клубове. Момичето било поканено да прекара нощта на яхта с милионери, само че тя отказала, чувствайки, че нещо не е както би трябвало. Буквално седмица по-късно моделът бил помолен да отиде на вечеря с прочут артист. Един от сътрудниците предложил непосредствено на Джаз две хиляди лири за двучасова частна среща с клиента - младеж от Иран.

Джаз Игър твърди, че изрично отхвърля сходни оферти, защото счита себе си за модел, а не за момиче на повикване. Според нея обаче не всички нейни колежки са толкоз морални. Момичетата са стимулирани освен от лакомия за облага - от време на време те би трябвало да спят с " подобаващите хора ", с цел да напреднат в кариерата.



В изявление за MailOnline Игър разкрива, че някои топ модели получават до два милиона $ за една нощ с клиенти. Те биват подпомагани от стилните организации, които също вземат участие в този бизнес. Джаз се надява, че нейната история за сенчестата страна на живота на най-хубавите модели ще помогне на младите девойки да създадат верния избор и да откажат да търгуват тялото си.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР