Австрийският канцлер Себастиян Курц заяви, че са необходими по-строги наказания

...
Австрийският канцлер Себастиян Курц заяви, че са необходими по-строги наказания
Коментари Харесай

Австрия поиска по-строги наказания за страните, нарушаващи правилата на ЕС

Австрийският канцлер Себастиян Курц съобщи, че са нужни по-строги санкции за страните, които нарушават разпоредбите на Европейски Съюз, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

Европейски Съюз би трябвало да контракти нов контракт с по-силни групови правила и по-строги наказания за страните-членки, които излизат отвън очертанията им, като в това време се възползват от обширни планове като армията на Европейски Съюз, съобщи австрийският канцлер Себастиан Курц пред „ Ди Пресе “.

Блокът би трябвало също по този начин да изостави очевидни признаци на разсипничество като " странстващия цирк " на Европейския парламент, който се мести сред Страсбург и Брюксел, добавя канцлерът.

Курц, който на 32 години е най-младият народен водач в Европейски Съюз, добави, че това, което в действителност е належащо в Брюксел, е „ смяна в поколенията на върха “.

По думите му, Европейски Съюз изисква ново съглашение, приспособено към актуалните провокации. " Нуждае се от нов контракт с по-ясни наказания против членовете, които поемат несъразмерен дълг, наказания за страни, които не записват и пропущат противозаконни миграции, и тежки последствия за нарушавания на върховенството на закона и демократичната народна власт ", декларира Курц.

Австрийският водач насочва предизвикателство към френския президент Еманюел Макрон. Той изиска от него да поддържа изказванията си, че е модернизатор на Европейски Съюз, като се съгласи на едно място за Европейския парламент в Брюксел, т.е. да се приключи месечните пленарни сесии в Страсбург, който остава формалната база на Парламента. " Трябва да сложим завършек на странстващия цирк на Европейския парламент ", сподели Курц.

Месечните пленарни съвещания във Франция подложиха Европейски Съюз на упорита насмешка поради разноските и логистичните главоболия, свързани с поддържането на символиката на Народното събрание, ситуиран на френско-германската граница.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР