Австрийският канцлер Себастиан Курц и членовете на неговия кабинет не

...
Австрийският канцлер Себастиан Курц и членовете на неговия кабинет не
Коментари Харесай

Австрийският канцлер Себастиан Курц не е заразен с коронавирус

Австрийският канцлер Себастиан Курц и членовете на неговия кабинет не са инфектирани с ковид и са с негативен тест, оповестява ТАСС, базирайки се на известие на пресслужбата на кабинета.
В понеделник COVID-19 беше диагностициран при един от най-близките помощници на водача. В тази връзка всички членове на австрийското държавно управление минаха проби. Според Курц той се усеща добре, няма признаци. Политикът е бил в контакт със инфектирания предходната седмица.
 Австрийският канцлер анулира срещите си след контакт със инфектиран с COVID-19 Австрийският канцлер анулира срещите си след контакт със инфектиран с COVID-19
Австрийският канцлер Себастиан Курц анулира всичките си срещи за деня, откакто негов помощник даде позитивна проба за ковид....
Канцлерът има намерение да продължи да работи в офиса си, само че ще заобикаля персонални срещи.
През септември броят на инфектираните с ковид, още веднъж стартира да нараства в Австрия. От 48 896 инфектирани, 39 058 души са се възстановили, а 818 са умряли. Повечето от инфектираните са регистрирани във Виена.
В Австрия е наложително носенето на защитни маски в магазини, публични институции и публичен превоз. Работодателите са трансферирали отчасти чиновниците в отдалечен режим на работа.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР