Австрийския шампион Залцбург може и да загуби с 3:4 срещу

...
Австрийския шампион Залцбург може и да загуби с 3:4 срещу
Коментари Харесай

Вижте как треньорът на Залцбург вля живец в отбора си

Австрийския първенец Залцбург може и да загуби с 3:4 против Ливърпул на „ Анфийлд”, само че завоюва големи благосклонности поради своята неотстъпчивост и отвод да се съобщи в тежката обстановка. Само в границите на първото полувреме европейският клубен първенец взе задатък от 3:0, само че до 60-ата минута момчетата на Джеси Марш съумяха да изравнят до 3:3.

Първият гол за Залцбург пристигна още преди приключването на първото полувреме, само че същинската смяна в играта на отбора настъпи точно в първия четвърт час на второто. Това в огромна степен беше предизвикано от горещата тирада на американския треньор на полувремето.

Марш беше назначен за треньор на отбора през юни тази година и доста бързо очарова медиите в страната с бързия си прогрес в връзката на немски език. 45-годишният експерт се постара да приказва най-вече на този език с момчетата си, които изглеждаха леко неуверени. Основната точка в речта на Марш бе, че Ливърпул в действителност е мощен отбор, само че неговият Залцбург не е посочил нищо от своята игра. „ Искам да видя живот, живот”, провикна се наставникът, до момента в който блъскаше с пестник в дланта си. Монологът му постоянно прескачаше от немски на британски, а ругатните не бяха по никакъв начин малко, само че явно Марш напипа вярната вакса и само самостоятелната класа оказа помощ на Ливърпул да вземе значими три точки.

Jesse Marsch's half-time teamtalk for RB Salzburg vs Liverpool is incredible
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР