Австрийските власти одобриха законопроект, според който в затвора ще бъдат

...
Австрийските власти одобриха законопроект, според който в затвора ще бъдат
Коментари Харесай

Австрия вкарва в затвора бежанците, които лъжат

Австрийските управляващи утвърдиха законопроект, съгласно който в пандиза ще бъдат вкарвани бежанците, които лъжат в своите молби за леговище, заяви „ Дейли Сабах “.

Мигрантите, дали погрешна информация при настояването за леговище, могат да лежат до шест месеца зад решетките, а също така ги грози санкция от €5000.

Законопроектът беше направен от австрийското министерство на вътрешните работи и бе подсилен от партиите в държавното управление. Очаква се скоро да бъде гласуван в Народното събрание, след което ще влезе в действие.

Непълнолетните лица, които са дали неверна информация, могат да бъдат наказани на пандиза за период от три месеца, показва изданието.

Австрийските управляващи възнамеряват през идващите три години да одобряват бежанци на своя територия, само че броят им да не надвишава 1.5% от популацията.

„ Зелените “ в Австрия разкритикуваха плана, само че по-консервативните придвижвания се изрекоха позитивно за него. Бежанската рецесия в Европа е най-голямата от края на Втората международна война.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР