Австрийските медии направиха анализ на изминалите мачове от местната Бундеслигата,

...
Австрийските медии направиха анализ на изминалите мачове от местната Бундеслигата,
Коментари Харесай

В Австрия категорични: От много години Щурм не е имал играч като Десподов

Австрийските медии направиха разбор на миналите мачове от локалната Бундеслигата, а акцент имаше и върху дуела на Щурм (Грац) против Адмира (Вакер), извоюван от „ черните” с 4:1. Пореден мощен мач за Щурм изигра българинът Кирил Десподов, който асистира един път и бе изключително деятелен за тима на Нестор Ел Маестро.
Sky в Австрия даде оценка почти 5,50 по шестобалната българска система за оценяване. Изданието подаде 1,61 за изявите на българина против Адмира. За състезател на мача бе избран Отар Китейшвили, който бе оценен с 1,57.

„ Новият футболист на Щурм – Десподов, е ясно, че ще се нуждае от време на акомодация. Въпреки това той към този момент загатна какво може да даде на новия си тим с невероятната си издръжливост и дисциплинираност. Такъв футболист в Грац не бяха виждали от дълги години. Десподов загатна ясно някои красиви футболни акценти във футболния ден. Не спря да тича по крилата, като не остави никакви шансове на съперника. Българинът придава огромна скорост на тима, а също по този начин разполага с добър изстрел и ефикасност. Неговата асистенция за Отар Китейшвили бе „ черешката” за неговата игра. Единствената рецензия остава, че през втората част не продължи с тази си интензивност, само че подчертаваме, че той още не е в най-благоприятен футболен темп. Да, този път не завоюва наградата за „ Играч на мача”, само че в случай че продължава по този начин, сигурно ще го вземе напълно скоро”, написа австрийското издание.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР