Австрийски турист удари камериерка в курорта „Златни пясъци”. Това се

...
Австрийски турист удари камериерка в курорта „Златни пясъци”. Това се
Коментари Харесай

Битата камериерка в Златни пясъци проговори: Удари ме с юмрук в лицето и буквално излетях на земята

Австрийски екскурзиант удари камериерка в курорта „ Златни пясъци”. Това се случва година, откакто швед удари швед удари служителка на хотел в „ Слънчев бряг”.

Новият случай е от понеделник – 13 август. Камериерката чисти стая, когато от прилежащата излиза нападателния австриец и подвига скандал, че е доста шумно.

Жената се извинява и споделя, че след 5 минути завършва, само че тогава получила удар в лицето, от който пада на земята.

Пострадалата е Оксана Софронева от Украйна, от два месеца работи у нас. Два дни след случилото се Оксана още е в потрес. От рухването на земята е със синини по тялото.

„ Оскърбяваше ме на британски. Казах няма проблем, завършвам веднага. Тогава той ме удари с пестник в лицето и безусловно излетях на земята, толкоз мощен беше удара”, споделя дамата пред БТВ.

Не може да каже дали австриецът е бил пийнал, очите му обаче били изцъклени.

Ден след случая районния съд във Варна постанова санкция от 300 лв. на австриеца.

„ Не ми се извини. В залата сподели, че го боляла главата и не знае за какво по този начин е постъпил”, споделя Софрониева.

В правосъдната зала австриецът показва страдание за стореното.

Местонахождението на 33-годишния австриец, който работи в родината си като автомонтьор, е незнайно. Вероятно към този момент е напуснал България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР