Австрийски медии съобщиха, че властите разследват опит за убийство от

...
Австрийски медии съобщиха, че властите разследват опит за убийство от
Коментари Харесай

Разследват за опит за убийство жена, държала сина си в кучешка колиба

Австрийски медии оповестиха, че управляващите проверяват опит за ликвидиране от жена, която съгласно полицията е затворила сина си в кучешка барака и го е измъчвала съвсем до гибел.

Според информацията 32-годишната жена е упрекната, че е затворила 12-годишното си дете в колибата и го е оставила да гладува. Освен това тя неколкократно го обливала със студена вода и го оставяла да стои на отворени прозорци на дома при минусови температури.

Случаят станал прочут, откакто през ноември предходната година обществен служащ подал сигнал на управляващите. По думите на Йохан Баумшлагер, представител на полицията в провинция Долна Австрия, представен от медиите, майката е била арестувана. В отбрана на персоналния живот на жертвата управляващите не са съобщили за случая незабавно, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Недохраненото момче е било открито в положение на хипотермия - телесната му температура била 26,8 градуса, а по тялото му имало белези и хематоми. " То било изпаднало в кома и положението му е било животозастрашаващо, продължава Баумшлагер.

Детето към този момент се възвръща физически, само че психическото му възобновяване ще изисква време.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР