Австрийската полиция извърши днес акция в цялата страна, при която

...
Австрийската полиция извърши днес акция в цялата страна, при която
Коментари Харесай

Австрийската полиция започна акция срещу фалшиви документи за ваксинация

Австрийската полиция извърши през днешния ден акция в цялата страна, при която бяха конфискувани голям брой подправени документи за имунизация, както и мобилни телефони и компютри, заяви ДПА, като се базира на австрийското вътрешно министерство.

При акцията, ориентирана против 22 души, обвинени, че са предоставяли подправени документи на хора , които желаят да избегнат имунизацията против COVID-19, към 100 полицейски чиновници са претърсили 24 адреса.

" Организираната търговия с подправени документи и потреблението им не е незначителен въпрос и съставлява незаконно начинание ", съобщи вътрешният министър Герхард Карнер.
Той сподели, че обвинените не са били част от огромна група и не са работили в съгласие. Основният фактор, който сплотява случаите, е бил " отхвърлянето на разпоредбите за сигурност за необятната общност ".

Карнер сподели, че разпространяването на разновидността Омикрон на ковид значи, че полицията ще държи под око тези, които са срещу имунизацията и добави, че в страната се вършат към 30 000 инспекции дневно.

Хората в Австрия, които не са имунизирани или не са преболедували ковид, би трябвало да си стоят вкъщи, с цел да се предотврати разпространяването на вируса. Те могат да излизат единствено по основни аргументи като извършването на покупки на хранителни артикули.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР