Австрийска парламентарна комисия очаквано одобри решение за удължаване на коронавирусния

...
Австрийска парламентарна комисия очаквано одобри решение за удължаване на коронавирусния
Коментари Харесай

Австрия удължи с 10 дни срока на локдаун

Австрийска парламентарна комисия предстоящо утвърди решение за удължение на коронавирусния локдаун с 10 дни, като по този начин общата му дълготрайност стана 20 дни, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28759
По-рано австрийското държавно управление бе декларирало, че локдаунът ще продължи най-много 20 дни.

На фона на увеличението на дневния брой на инфектираните с ковид, държавното управление вкара нов локдаун, който стартира в понеделник предходната седмица. По този метод Австрия се трансформира в първата западноевропейска страна, която вкарва локдаун тази есен.

Около 67% от австрийците са изцяло имунизирани против ковид, което е дребен брой за Западна Европа. Мнозина австрийци се отнасят скептично към имунизациите - мироглед, който се поддържа и от крайнодясната Австрийска партия на свободата, която е третата мощ в австрийския парламент.

Локдаунът в Австрия се чака да продължи до 11 декември.

Общият брой на умрелите от COVID-19 в Австрия е 12 492, осведоми Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28759  Новозаразените с COVID-19 за последнoто денонощие са 2681, умрелите - 128 Новозаразените с COVID-19 за последнoто денонощие са 2681, умрелите - 128  Норвегия още веднъж постанова ограничения против ковид, хората са призовани да носят маски Норвегия още веднъж постанова ограничения против ковид, хората са призовани да носят маски  Генералният секретар на Организация на обединените нации настоя за нов световен проект за имунизация Генералният секретар на Организация на обединените нации настоя за нов световен проект за ваксинация
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР