Австрия вдигна ветото си от 12-ия пакет от санкции на

...
Австрия вдигна ветото си от 12-ия пакет от санкции на
Коментари Харесай

Австрия вдигна ветото върху 12-ия пакет санкции срещу Русия

Австрия подвигна ветото си от 12-ия пакет от наказания на Европейски Съюз против Русия, откакто Украйна извади австрийската банкаRaiffeisen Bank Internationalот черния си лист на спонсори на войната на Русия.

Изваждането на банката от листата беше оповестено на уеб страницата на държавното управление на Украйна през вчерашния ден вечерта, а решението на Австрия бе доказано от посланик от Европейски Съюз, представен от Ройтерс.

Австрия настояваше банката да бъде отстранена от украинския лист, наименуван " интернационалните спонсори на войната ", който цели да срине репутацията на фирмите, които вършат бизнес в Русия и поддържат военните старания, плащайки налози.

Очаква се в този момент страните от Европейски Съюз да могат да завършат съгласуването на новите ограничаващи ограничения.

По всяка възможност това ще стане идната седмица, откакто бе образуван още в средата на октомври и бе показан от Полша. В него се планува възбрана за търговия с съветски диаманти, възбрана за импорт на втечнени въглеводороди от Русия и потреблението на съветски осведомителни и информационни софтуерни услуги.

Отделно се плануват и редица самостоятелни наказания върху юридически и физически лица.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР