Австрия разхлабва частично мерките за неваксинираните по Коледните празници и

...
Австрия разхлабва частично мерките за неваксинираните по Коледните празници и
Коментари Харесай

Австрия разхлабва мерките за неваксинираните по празниците

Австрия разхлабва отчасти ограниченията за неимунизираните по Коледните празници и Нова година.

Това заяви пред медиите министърът на опазването на здравето Волфганг Мюкщайн. Те ще имат право да честват в стеснен фамилен кръг. Така че за всички без значение дали са имунизирани или не, е позволено на 24, 25, 26 и 31 декември да честват в група до 10 индивида, а в група до 25 души това се разрешава единствено за имунизирани и оздравели. В новогодишната нощ се отстранява ограничаването заведенията за хранене да са отворени до 23 часа, което е годно сега.
Карл Нехамер става канцлер на Австрия в понеделник
Твърдият съперник на имиграцията Карл Нехамер ще постави в понеделник клетва като канцлер на Австрия, съобщи Ройтерс. Четиридесет и д...
Прочети повече
" С триседмичния локдаун в Австрия беше основано известно поле за деяние ", акцентира Мюкщайн. " Но появилият се в това време вид Омикрон ни сложи пред ново предизвикателство. Австрия е една от трите европейски страни, които секвенират максимален брой позитивни проби. Затова е известно, че тук вирусът към момента не е широкоразпространен ", добави той. В момента в страната са регистрирани 75 случая на Омикрон, посочи министърът.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР