Австрия планира да започне да отваря по-малките магазини от следващата

...
Австрия планира да започне да отваря по-малките магазини от следващата
Коментари Харесай

Австрия постепенно отваря магазините от следващата седмица

Австрия възнамерява да стартира да отваря по-малките магазини от идната седмица. Това е първата стъпка от анулацията на ограничаващите ограничения за понижаване разпространяването на ковид.

Това заяви австрийският канцлер Себастиан Курц, представен от " Ройтерс " и News.bg  .

Курц съобщи на конференция, че откакто Австрия предприе дейности по-рано от множеството страни, това дава опция на страната да отвори магазините по-рано.

Ако всичко върви добре, ние ще отворим магазините с повърхност по-малка от 400 квадратни метра от 14 април, по-късно всички магазини и търговски центрове на 1 май, разгласи канцлерът на Австрия.

Хотелите и заведенията за хранене ще бъдат отворени последователно от средата на май най-рано. Няма да се организират събития до края на юни минимум.

В същото време ограничаващите ограничения ще бъдат удължени до края на април.

В Австрия има повече от 12 000 души с ковид, а 204 са умряли, близо 3000 са се възстановили.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР