Австрия е затворила днес от 05.00 часа сутринта сухопътната си

...
Австрия е затворила днес от 05.00 часа сутринта сухопътната си
Коментари Харесай

Австрия спря пропускането на чужденци с автомобили през територията си

Австрия е затворила през днешния ден от 05.00 часа сутринта сухопътната си граница си за българи и румънци, които са връщани назад в Германия, сочат данни на посолството ни във Виена.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1749
След направена инспекция от посолството ни в Будапеща бе открито, че от унгарска страна няма смяна и се резервира въведеният режим на пропускане.

Министерство на външните работи с информация за полетите от Англия и Испания до София

Товарни коли се пропущат непрекъснато, леки коли минават във времевия период 21.00 до 05.00 ч. И едните и другите коли минават постепенно.

Посолството ни в Букурещ направи инспекция на обстановката на границата сред Унгария и Румъния. По данни на румънската гранична полиция ГКПП-Надлог трафикът е пропускан от румънска страна, като леките коли минават за към 40 минути, до момента в който обработката на товарния трафик отнемала повече време.

Служителите на дипломатическите представителства във Виена, Будапеща и Букурещ са в контакт с локалните управляващи и са подготвени да оказват подпомагане на изпаднали в усложнение български жители по прекосяване на посочените направления.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1749  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР