Aвстриецът Флориан Скала е главен изпълнителен директор на bTV Media

...
Aвстриецът Флориан Скала е главен изпълнителен директор на bTV Media
Коментари Харесай

Флориан Скала, bTV Media Group: „Ако си вършиш работата добре, печелят всички“

Aвстриецът Флориан Скала е основен изпълнителен шеф на bTV Media Group от края на 2016 година Под негово управление bTV съществено усъвършенства цялостните си бизнес резултати и се утвърждава като желан ефирен канал, мечтан шеф и мощен български бранд.

Преди да пристигна в България, Скала е бил на управителни позиции в Markiza Group в Словакия (също част от CME) и „ RTL Австрия “. Професионалният и житейският му път минават през много уроци, срещи и случки; през доста взети решения, доста свършена работа и доста първи неща.

И за екипа на списание „ Мениджър “ при подготовката на материала с него през юни тази година се случиха някои неща за първи път – първата фотосесия, извършена отдалечено през Zoom видео диалог поради пандемията и разпоредбите за работа от у дома, и първият опит за показване на героя от корицата през негов персонален роман за значимите моменти в живота му.

Тръгвайки от схващането, че всеки човек си има своята история и своя „ филм “, избрахме да дадем думата на Флориан Скала в няколко епизода от „ сериала “ му в телевизионния отрасъл. Приятно гледане, т.е. четене.
brat-006_1.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР