Австриецът Доминик Тийм осъществи знаменит обрат срещу Роджър Федерер (Швейцария)

...
Австриецът Доминик Тийм осъществи знаменит обрат срещу Роджър Федерер (Швейцария)
Коментари Харесай

Доминик Тийм: Нереално е това, което се случи в последните десет дни

Австриецът Доминик Тийм реализира популярен поврат против Роджър Федерер (Швейцария) на финала на шампионата " Мастърс " 1000 в Индиън Уелс (САЩ). До в този момент той имаше две провали на край от такова равнище в Мадрид, само че на червени кортове. Настилката в калифорнийския шампионат се води за твърда, само че на процедура е " най-меката твърда ". Ето какво показа той след триумфа:

" Нереално е това, което се случи в последните 10 дни. Дойдох в в действителност неприятна форма, по всички индикатори, а в този момент съм първенец от Индиън Уелс. Невероятно е, че завоювах първата си огромна купа тук, на друга настилка от клея. Превърнах неприятното начало на сезона в положително.
 Григор Димитров падна до №29 в света
Григор Димитров падна до №29 в света

Хасковлията се приготвя за " Мастърс " 1000 в Маями

Роджър е такава легенда. За нас, младите играчи, е привилегия, че към момента имаме късмет да се състезаваме с него на финали като този. Срещу Роджър, Рафа, Новак и някои други играчи, би трябвало да победиш освен играчът, само че цялата аура към тях и купите, които са спечелили. Трябваше да играеш двойно по-добре, с цел да успееш.

Разбира се, купата е страхотна и остава тук вечно. Но ще бъде добре, в случай че съумея да пренеса всички тези положителни страсти в идващия шампионат ", приключи разчувстваният австриец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР