Австриец беше ухапан от почти двуметров питон в тоалетната на

...
Австриец беше ухапан от почти двуметров питон в тоалетната на
Коментари Харесай

Избягал питон нападна мъж в тоалетната

Австриец беше ухапан от съвсем двуметров питон в тоалетната на дома си, заяви Асошиейтед прес, като цитира известие на локалната полиция.

Влечугото, благосъстоятелност на жителя на прилежащ апартамент, избягало и се озовало в тоалетната на нищо неподозиращата си жертва.

Жертвата, мъж на 65 години, усетил " захапване в региона на гениталиите ", до момента в който бил в тоалетната на дома си в гр. Грац към 6 часа сутринта. Той погледнал и с учудване разкрил в тоалетната паница тигров питон албинос, написа Българска телеграфна агенция.

Предполага се, че змията се измъкнала неусетно от прилежащия апартамент, населяван от 24-годишен фен на влечугите. Не е известно сигурно по какъв начин тъкмо питонът е напуснал дома си и се е озовал в тоалетната на прилежащия апартамент, само че съгласно полицията е допустимо това да е станало през канализацията.

Експерт по влечугите извадил питона от тоалетната и го върнал на стопанина му, който отглежда в жилището си единадесет неотровни змии и един гекон. Младият мъж ще бъде упрекнат в причиняване на телесна щета по несъобразителност. Съседът му е получил единствено незначителни пострадвания, разгласи полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР