Австралийското списание New Idea разгневи феновете на кралското семейство като

...
Австралийското списание New Idea разгневи феновете на кралското семейство като
Коментари Харесай

Австралийско списание: Принц Чарлз и Камила се развеждат

Австралийското списание New Idea разгневи почитателите на кралското семейство като писа, че принц Чарлз се съветвал с бракоразводния си юрист Фиона Шекълтън, тъй като към този момент " му пристигнало допълнително ". Същата е съветвала английския престолонаследник и при предходния му бракоразвод с принцеса Даяна през 1996 година, съобщи Express.co.uk.

Австралийското издание цитира вътрешен човек, като отбелязва, че кралското семейство е наясно със обстановката, само че кралица Елизабет Втора е наредила да не се оповестява за абсурда.

Камила отсъства на коледния обяд, даден от кралицата в Бъкингамския замък, както и от коледната работа в черква " Света Мария Магдалена " в Сандрингам поради тежка простуда. New Idea обаче твърди, че техният осведомител е споделил, че " с брака на Чарлз и Камила е свършено ".

" Докато целият свят е зает с враждите сред Кейт и Меган, Уилям и Хари зад стените на двореца се разиграва доста по-голяма драма ", прибавя източникът на австралийското списание. " Документите за развода към този момент са подписани и двамата рядко се виждат през последните месеци. Освен на 70-годишнината на Чарлз, когато кралицата накара Камила да се причисли към събитието, с цел да се избегнат спекулации. Отсъствието й от коледния банкет извиниха с простуда, само че Чарлз споделяше на всички, че към този момент не са дружно ", добавя още той.

Камила пропусна и сватбата на принцеса Йожени през октомври. Тогава задължения в локално учебно заведение, покрай дома й, попречили 71-годишната брачна половинка на принц Чарлз.

Превод и редакция: Зорница Йосифова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР