Австралийският тениситст Ник Кирьос изненадващо защити , наричайки отношението на

...
Австралийският тениситст Ник Кирьос изненадващо защити , наричайки отношението на
Коментари Харесай

Един от големите критици на Новак: Той заслужава по-добро отношение!

Австралийският тениситст Ник Кирьос изненадващо отбрани , наричайки отношението на страната си към международния номер 1 „ в действителност неприятно “ и призовавайки управляващите да „ са по-добри “. Както е известно, сръбската звезда се разгласи против имунизациите и твърдеше, че има здравно изключение, с цел да играе на първия за годината шампионат от Големия шлем в Мелбърн.
Кирьос бе прочут като един от най-големите критици на сърбина, като в един миг даже го дефинира като „ инструмент “ поради реакцията му на пандемията от ковид. Но поради обстоятелството, че Джокович е арестуван в имиграционен хотел австралиецът разкритикува управляващите за метода, по който се отнасят с настоящия първенец.
" Вижте, сигурно имам вяра във взимането на ограничения, имунизирах се поради други и поради здравето на майка ми. Но методът, по който се оправяме със обстановката на Новак, е неприятен, в действителност неприятен. С тези миймчета, заглавия - това е един от най-великите ни първенци, само че в края на деня той е човек, заслужава по-добро отношение. Бъдете по-добри “, написа той в обществените мрежи.
Джокера изчаква решението на управляващите, откакто апелира депортацията си от Австралия, като съвещанието по случая стартира в 01:00 часа сутринта в понеделник. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР