Австралийският тенисист Ник Кириос за пореден път се забърка в

...
Австралийският тенисист Ник Кириос за пореден път се забърка в
Коментари Харесай

Скандалджията Кириос: Надал има много пари, може да поеме един удар с топка в тялото

Австралийският тенисист Ник Кириос за следващ път се забърка в скандал време на мача от втория кръг на шампионата от Големия шлем " Уимбълдън " с Рафаел Надал и след него.
 Рафа Надал се изтеза, само че в профил Ник Кириос от Уимбълдън (видео)
По време на срещата меджу двамата Кириос се опита да нацели в тялото с топката Матадора, а след дуела освен призна, че това не е било инцидентно и разгласи, че няма да се извини.

" Спечелих точката. За какво да се оправдавам? Това желаех, пробвах да го нацеля. Пичът има... какъв брой трофеи от Шлема? Колко пари в сметката в банката? Може да поеме един удар с топка в тялото.



Съдията беше ужасяващ. Наистина ужасяващ. Правилото е да се играе съгласно скоростта на сервиращия. Защо всякога би трябвало да очаквам Рафа да влезе в своя темп? Мисля, че методът, по който се справяше с мача, беше неприятен.

Най-много почитам неговия фокус върху играта. Неговата дарба да играе за всяка една точка. Не дава нито една точка просто по този начин. Аз доста мъчно играя всяка точка с идентична рутина. Също по този начин - неговите първи удари.

Знам на какво съм кадърен. Просто зависи. Аз съм страховит тенисист. Има доста неща, които би трябвало да подобря, с цел да демонстрирам това равнище, което демонстрират Рафа, Новак и Роджър толкоз време. Просто зависи от това какъв брой мощно го желая.

Много съм убеден, когато съм на корта. Може би има някои неща, които мога да направя по-добре. Харесвам метода, по който върша нещата ", сподели Кириос.

Надал към този момент води с 4:3 в директните срещи с австралиеца през годините. Той взе реванш от него за загубата си на Уимбълдън през 2014. Надал има и позитивен баланс против идващия си противник - Цонга.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР