Австралийският телевизионен канал Seven Network“ защити решението си да излъчи

...
Австралийският телевизионен канал Seven Network“ защити решението си да излъчи
Коментари Харесай

Австралийски ТВ канал защити решението си да не излъчи мача на Барти

Австралийският ефирен канал „ Seven Network “ отбрани решението си да излъчи директно мача на Ник Кирьос от първи кръг на Уимбълдън при мъжете вместо този на номер 1 в света Ашли Барти. Телевизията бе упрекната в сексизъм за избора си да предава онлайн мъжкия мач.

Шампионката на Ролан Гарос и номер 1 в света Ашли Барти започва с двусетов триумф присъединяване си на Уимбълдън, надигравайки китайката Сайсай Джън след 6-4, 6-2.

Двубоят на Кирьос със сънародника му Джордан Томпсън бе минал оттатък границата от два часа, когато стартира срещата на Барти с китайката Сайсай Джън, като каналът продължи да излъчва мъжкия конфликт. Тенис почитатели в Туитър показаха своето отчаяние, като някои от тях даже нарекоха решението на „ Seven Network “ сексистко. Тв каналът мина на мача на Барти, тъкмо когато тя завърши с триумф на старта при дамите.

От малкия екран обясниха, че решението да останат на мъжете е било мъчно, само че са работили съгласно рейтинга. „ Ник Кирьос и Джордан Томпсън се движеха оспорвано в третия сет, когато Аш се появи на корта “, показа представител на тв канала в свое изказване. „ Огромният рейтинг от фенове на 7TWO, който бе съпоставим с този на край на Уимбълдън, демонстрира какъв брой въвлечени са били австралийците в протичащото се сред Кирьос и Томпсън “.

Кирьос и Барти бяха запитани на конференциите си след своите мачове по отношение на въпросното телевизионно лъчение, само че не бяха изключително впечатлени. „ Ако хората могат да гледат моите мачове, отлично. Ако не могат, окей. Това зависи от телевизионните канали, не от мен “, показа шампионката на Ролан Гарос Барти. Кирьос пък съобщи: „ Вероятно бих посочил и двата, само че няма какво толкоз да кажа по въпроса “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР