Австралийският шоумен Ник Кириос беше глобен със 113 хиляди долара

...
Австралийският шоумен Ник Кириос беше глобен със 113 хиляди долара
Коментари Харесай

Ник Кириос олекна със 113 хиляди долара за непристойното си поведение в Синсинати

Австралийският шоумен Ник Кириос беше санкциониран със 113 хиляди $ от уредниците на шампионата " Мастърс " 1000 в Синсинати. Той се държа непочтено в мача си с руснака Карен Хачанов, когато се изплю по посока на съдията и счупи две ракети. Премията за присъединяване на 1/16-финалите е 39,120 $.
 Резултати от
Резултати от " Мастърс " 1000 в Синсинати

Григор Димитров е в половината на Новак Джокович и Роджър Федерер

Наказанието, оповестява Tennis Channel, е наложено по пет параграфа за нарушаване на етикета, измежду които словесна засегнатост, очевидно непочтено държание и самоволно овакантяване на корта, Възможно е, в случай че се стигне до определяне на още нарушавания спортните права на Кириос да бъдат спрени.

Кириос влезе е спор със съдията Фъргъс Мърфи, загатна Рафаел Надал, като мотив, че не бави играта. Испанецът е прочут с извънредно бавното осъществяване на сервис, съпроводено от серия от ритуали. Ник обиди няколко пъти арбитъра и се изплю към него.

" Казваш ми, че Рафа играе толкоз бързо във всеки гейм? Това е занимателно, дребосъче, занимателно е. Рафа не играе този спорт. В какъв спорт се състезава? Това не е тенис, нали? Искам да играя спорта, който и той играе ".
 Андрей Рубльов сензационно победи Роджър Федерер в Синсинати
Андрей Рубльов сензационно победи Роджър Федерер в Синсинати

Руският квалификант завърши с швейцареца за малко повече от един час

В началото на третия сет австралиецът изиска да отиде до тоалетната. Мърфи беше неотстъпчив и не даде позволение, все пак Кириос влезе в съблекалнята и счупи две ракети.

" Най-лошият рефер в историята. Най-лошият рефер в тази игр. Всеки път, в който играя, той прави нещо неуместно, всякога ", продължи да подрежда Кириос.

През юни Ник беше санкциониран със 17,500 $ на шампионата в " Куинс Клъб ", Лондон. Преди по-малко от две седмици той завоюва шампионата от ATP 500 във Вашингтон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР