Австралийският сериал "Клиника на кораловия остров" ще направи своя дебют

...
Австралийският сериал "Клиника на кораловия остров" ще направи своя дебют
Коментари Харесай

Австралийският хит Клиника на кораловия остров от 25 октомври по bTV

Австралийският сериал "Клиника на кораловия остров " ще направи своя дебют в ефира на bTV на 25 октомври от 16 часа. Драмата е предавана в Австралия, Унгария и Германия, а към този момент и в България.

Сюжетът на сериала ни среща с основната героиня – Сам Стюарт. Тя е доктор, който ръководи център за здравна помощ на остров Хоуп. Със своя екип, тя се грижи за жителите на всички прилежащи острови, както и за летовниците и търсачите на мощни чувства, които посещават региона. В персоналния си живот, Сам е решителна самотна майка с извънредно занимание – отровите.

Жителите на дребния остров минават през всевъзможни завършения - и хубави, и неприятни. Но когато се постанова, те постоянно се сплотяват. И потвърждават, че думата "семейство " има доста и разнообразни смисли.

Главната роля в продукцията е поверена на Лиза Маккун, станала известна с ролята си на Маги Дойл в полицейския сериал „ Blue Heelers “. 48-годишната актриса има зад тила си над 30 години актьорски опит и 4 пъти е печелила австралийската премия Gold Logie Award. В актьорския състав на продукцията вземат участие още: Мат Дей, Рохан Никол, Ричард Бранкатисано и други
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР