Австралийският премиер поиска официална забрана на секса между министри и

...
Австралийският премиер поиска официална забрана на секса между министри и
Коментари Харесай

В Австралия забраниха секса между министри и подчинените им

Австралийският министър председател изиска публична възбрана на секса сред министри и техни подчинени, откакто неговият заместител направи „ шокиращата неточност " да се замеси в любовна спекулация с прессекретарката си, за която след това се разбра, че е бременна от него, оповестява БГНЕС.

Малкълм Търнбул заяви за поправката в кодекса за държание на министри на изключителна конференция, по време на която насочи сериозна рецензия към заместника си Барнаби Джойс за това, че е „ унизил и предизвикал голяма болежка " на жена си и четирите си деца.

„ Барнаби направи шокираща неточност с това, че е имал любовна спекулация с млада негова асистентка ", съобщи той. „ Не съм тук, с цел да давам уроци по морално поведение, само че за всички е ясно, че сходни дейности не водят до нищо положително и никога не са допустими във времената, в които живеем. "

50-годишният Джойс е под сериозен напън, откакто връзката му с неговата някогашна прессекретарка, 33-годишната Вики Чемпиън, стана обществено притежание.

Това докара до голям брой обвинявания за нарушение на съществени министерски правила за поведение, както и до апели Джойс да подаде оставка. Премиерът Търнбул съобщи, че почивката ще разреши на Джойс да „ намерения за неговата лична позиция. " На хартия той може да бъде уволнен от премиера, само че това би довело до проблем в връзките сред ръководещата коалиция, която се състои от Националната и Либералната партии в Австралия, където членове са надлежно Джойс и Търнбул.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР