Австралийският полузащитник на Аделаида Юнайтед Джошуа Кавало заяви, че е

...
Австралийският полузащитник на Аделаида Юнайтед Джошуа Кавало заяви, че е
Коментари Харесай

Изповедта на един футболист, който призна, че е хомосексуалист

Австралийският полузащитник на Аделаида Юнайтед Джошуа Кавало съобщи, че е педераст. Роденият през 1999 година състезател изясни в детайли чуствата си.

" Горд съм да разглася обществено, че съм педераст. Щастлив съм, че взех решението да изляза. Боря се с това повече от шест години и се веселя, че мога да го кажа.

Като дете постоянно трябваше да го укривам, тъй като ме беше позор. Срамувах се, че в никакъв случай няма да мога да върша това, което обичам, и да бъда подобен. Тъй като не бях прям хомосексуален футболист, трябваше да се науча да укривам възприятията си, с цел да пасна на облика на професионален футболист.
 Забавление с марката
Забавление с марката " Жозе Моуриньо " (ВИДЕО)

Специалния дава насталения зад банер

Знам, че има и други играчи, които живеят в безмълвие. Искам да оказа помощ да се промени това, с цел да покажа, че всеки заслужава правото да бъде това, което е.

Изненадващо е да осъзнаем, че сега няма професионални футболисти хомосексуалисти освен в Австралия, само че и по целия свят. Дано това ще се промени в близко бъдеще. Искам други играчи в сходна обстановка да почувстват, че не са сами ", сподели 21-годишният австралиец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР