Австралийският национал Трент Сейнсбъри се присъедини към ПСВ Айндховен с

...
Австралийският национал Трент Сейнсбъри се присъедини към ПСВ Айндховен с
Коментари Харесай

ПСВ взе австралийски национал

Австралийският национал Трент Сейнсбъри се причисли към ПСВ Айндховен с контракт за три години, откакто беше освободен от китайския Цзянсу Сунин от локалната Суперлига.

Холандците оповестиха, че 26-годишният Сейнсбъри е избор на треньора Марк ван Бомел, който го познава чудесно. Ван Бомел беше помощник-треньор на селекционера на националния тим на Австралия Берт ван Марвайк на Световното състезание в Русия и там се е уверил в качествата му. За самия футболист това е завръщане в Холандия, защото към този момент е играл за ПЕК Цволе.

"Още когато играеше за ПЕК Цволе той правеше усещане на забавен състезател. А в този момент към този момент е състезател със сериозен интернационален опит. Заедно с другите неща, които видяхме на Световното състезание, той сподели и какъв брой е напреднал, разяснява краткотрайният механически шеф на ПСВ Айндховен Джон де Йонг пред клубната страница. Макар и да е висок единствено 183 сантиметра, Сейнсбъри се усеща най-добре като централен защитник. За страната си има 38 мача за последните четири години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР