Австралийският национал Даниел Арзани се надява да съживи кариерата си

...
Австралийският национал Даниел Арзани се надява да съживи кариерата си
Коментари Харесай

Даниел Арзани ще опита да възроди кариерата си в Холандия

Австралийският национал Даниел Арзани се надява да съживи кариерата си на клубно равнище с пренасяне в Холандия. Той желае да премине в тим от Ередивизиe, откакто завърши контракта му със Селтик.

Арзани, който се причисли към шотландския първенец с дълъг наем от Манчестър Сити през август 2018 година, получи травма в коляното още в дебюта си за Селтик, а през актуалната акция има единствено един изигран дуел за " зелено-белите ".

Планирано е наемът на Арзани да завърши през юни, като това е обвързвано с спирането на шотландското състезание поради пандемията от ковид.

" Холандия се появява като опция, тъй като е продаваща лига и футболистите се развиват в действителност доста ", съобщи 21-годишният Арзани.

" Беше ми доста мъчно през последните два сезона. В Селтик беше тежко, тъй като в тима има доста положителни играчи, а като цяло това е извънреден клуб, само че най-важното е времето в игра и аз не го получих. Бях отчаян от травмите. Най-важното в този момент е да виждам напред и да отида някъде, с цел да играя. Мисля, че ще получа повече време на терена ", добави нападателят.

Арзани, който има шест мача и един гол за националния тим на Австралия, продължава да работи с персонален физиотерапевт в опит да върне положителната си форма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР