Австралийският лекар Анди Таг смята, че коронавирусът може да се

...
Австралийският лекар Анди Таг смята, че коронавирусът може да се
Коментари Харесай

Британският Сън: Доктор твърди, че коронавирусът може да се разпространи чрез изпуснати газове

Австралийският доктор Анди Таг счита, че коронавирусът може да се предава и посредством изпуснатите от човек газове, оповестява " Сън " в своя публикация, която можете да видите тук. Експерти обаче не са толкоз сигурни в изказванията му.

Те са безапелационни, че в случай че има такава възможност, то тя е доста дребна, и акцентират, че Covid-19 се предава сред хората основно посредством капчици, публикувани от кашлица или ръкостискане.
Таг е анализирал поредност от проби, взети от пациенти с ковид при започване на тази година. По думите му вирусът участва във фекалиите на 55 на 100 от тях, и по този начин заключава, че в газовете има мънички частици, които могат да популяризират бактерии при изпускането им. 
Въпреки догатката на австралийския доктор, доктор Сара Джарвис, персонален доктор и клиничен шеф на Patientaccess.com, разкри, че е доста малко евентуално някой да хване ковид от някой, който е изпуснал газове. " Много по-вероятно е да го хванете като сте в непосредствен контакт с някой, който кашля или киха, или като докоснете твърда повърхнина, на която има капчици от кихане или кашляне ", твърди тя. Все отново, Джарвис приканва хората да поддържат добра хигиена на тоалетната - поради доказателствата, показващи, че коронавирусът може да участва в изпражненията. Тя напомня също, че в 10 % от случаите един от признаците е диария. 
 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права з
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР