Австралийският актьор Крис Хемсуърт, известен с ролята си във филмовата

...
Австралийският актьор Крис Хемсуърт, известен с ролята си във филмовата
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт влиза в ролята на Хълк Хоган

Австралийският артист Крис Хемсуърт, прочут с ролята си във филмовата поредност за приключенията на Тор, ще се превъплъти в облика на Хълк Хоган в биографичен филм, проследяващ възхода на именития кечист, заяви Контактмюзик, базирайки се на " Холивуд рипортър ".
 
Филмът, за който текат договаряния със стрийминг платформата Netflix, ще бъде режисиран от Тод Филипс. Сценарият е поверен на Скот Силвър. В написването ще му оказва помощ Джон Полоно.
 
Филипс, както и Крис Хемсуърт, ще бъдат измежду продуцентите на кино лентата дружно с Брадли Купър, Майкъл Шугър, Ерик Бишоф.
 
Хълк Хоган, същинското име на който е Тери Джийн Болеа, е измежду най-големите звезди на кеча. През 80-те години той е едно от най-популярните лица на телевизионните екрани в Съединени американски щати.
 
Биографичният филм няма да обгръща целия му живот, а ще бъде фокусиран върху възхода му към славата и зараждането на " Хълкманията ".-->
 
Самият Хълк Хоган ще се изяви като съветник на кино лентата, както и като изпълнителен продуцент.
 
Още преди години Хълк Хоган съзира опцията Крис Хемсуърт да се превъплъти в неговия облик. " Трябва ни извънредно сериозен артист, който знае какво прави. Знаете ли кой си мисля, че ще бъде добър? Този симпатяга, който направи екшън кино лентата " Тор ", съобщи преди време именитият кечист.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР