Австралийският актьор Джефри Ръш спечели заведеното от него дело за

...
Австралийският актьор Джефри Ръш спечели заведеното от него дело за
Коментари Харесай

Джефри Ръш получи 2 млн. долара обезщетение за клевета

Австралийският артист Джефри Ръш завоюва заведеното от него дело за клюка против локален вестник и ще получи рекордните 2 млн. щатски $. Носителят на " Оскар " осъди издателството и публицист, поради публикация, в която е упрекнат в неприлични дейности по отношение на актриса. Холивудската звезда отхвърля всички обвинявания, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

Всичко стартира през 2015 година, когато в Сидни е подложен " Крал Лир ". В основната роля е Джефри Ръш, а актрисата Ерин Джийн Норвил играе негова щерка. Според австралийския вестник " Дейли Телеграф ", по време на подготовка, 67-годишният артист е опипал своята колежка. През 2017-а по тематиката излизат две публикации и постер и то в разгара на акцията #MeToo за отбрана на правата на дамите.

Ръш е безапелационен, че не е посягал на никого и завежда дело за клюка. 

Джефри Ръш, артист: В това дело няма спечелили. Случаят навреди на всички забъркани страни. Благодаря на фамилията си за оказаната поддръжка.
Норвил по този начин и не застава пред медиите, с цел да опише своята версия. 

Ерин Джийн Норвил, актриса: Казах на съда каквото имах да споделям и то беше самата истина.
Въпреки, че не получава 25-те млн., които в началото желае, присъдените му 2 млн. са най-високата сума за сходно дело в Австралия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР