Австралийските фенове на Тейлър Суифт са възмутени от дългия списък

...
Австралийските фенове на Тейлър Суифт са възмутени от дългия списък
Коментари Харесай

Тейлър Суифт вбеси феновете си с огромен забранителен списък

Австралийските почитатели на Тейлър Суифт са възмутени от дългия лист с предмети, неразрешени на идните концерти на попзвездата.

Frontier Touring разгласява лист със странни правила преди началото на австралийските концерти от турнето Eras Tour на 12-кратната носителка на премията " Грами " в Сидни и Мелбърн по-късно този месец.

Сред многочислените неразрешени предмети са големи табели, конфети, iPad, слънцезащитен спрей, аерозолен дезодорант и акумулатори. Ограничения има даже за гривните от мъниста, в които се загатват песни, албуми и текстове на Суифт, които почитателите си разменят по време на концертите.

" Гривните от мъниста могат да се внасят на местата за осъществяване на концерти,

само че би трябвало да се носят единствено на ръцете на внасящите ги "

- това значи никакви карабинери, халки или начини за внасяне на гривните ", гласят разпоредбите.

Верните почитатели на Тейлър Суифт останаха вбесени от забранителния лист.

Дроновете на или в местата за осъществяване на концертите са " строго неразрешени " дружно с устройства за аудиозапис. Професионални видеокамери или фотоапарати също няма да бъдат позволени, само че на почитателите ще бъде разрешено да снимат концерта със смарт телефоните си.

На посетителите също по този начин са дадени инструкции

да не носят дрехи, които могат да попречат на други посетители на концерта да следят осъществяването на Суифт на сцената.

Други предмети, които могат да провокират разстройства, като аерофони, високоговорители, фенерчета и лазери, ще бъдат иззети, в случай че бъдат импортирани на концертите. Не се позволяват и палатки, и чадъри.

Много от почитателите на Тейлър Суифт желаеха от уредниците да " поправят разпоредбите неотложно ".

" Сериозно? Никакви портативни зарядни устройства? ", разяснява един от тях.

Ограниченията върху гривните за другарство също провокираха бурна реакция.

" Добре, само че по какъв начин да побера 300 гривни на ръцете си, за какво не можем да си вземем карабинери? ", написа различен почитател.

Трети написа: " Това е неуместно, някои от нас поставиха големи старания, с цел да създадат всички гривни. "

Тейлър Суифт, която в неделя завоюва четвъртата си премия " Грами " за албум на годината, ще свири на разпродадени концерти в Мелбърн и Сидни. Тя ще изнесе три концерта в MCG на 16, 17 и 18 февруари, след което ще изнесе четири концерта на стадион Accor в Сидни на 23, 24, 25 и 26 февруари.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР