Австралийските актриси Марго Роби и Никол Кидман участваха във фотосесия

...
Австралийските актриси Марго Роби и Никол Кидман участваха във фотосесия
Коментари Харесай

Марго Роби и Никол Кидман красят британския Vogue

Австралийските актриси Марго Роби и Никол Кидман участваха във фотосесия за новия брой на английския "Вог ". Холивудските звезди застанаха пред обектива на фотографа Юрген Телер и Едуард Енинфул за февруарския брой.

Портретът на двете дами е в звук с 20-страничното портфолио по тематиката Холивуд, основано в съдействие с W magazine. То е озаглавено "Най-добрите актьори ", а фотосесията е отдадена на оскарските функции, които въплъщават новите настроения и преоценката на Холивуд за него самия.

Марго Роби, която е на 27 години, лежи по тил с крайници във въздуха на една от фотосите. Актрисата от кино лентата "Вълка от Уолстрийт " е с облекло с флорални детайли.

Докато 50-годишната носителка на "Оскар " Никол Кидман гледа в обектива, облечена в изрязан златист топ. Тя е сложила едната си ръка на кръста, а другата зад главата си.

Двете актриси са част от стотиците кино звезди, които поддържаха придвижването "Таймс ъп " (Времето изтече) за отбрана на дамите по света от полов тормоз и дискриминация.

Освен Марго Роби и Никол Кидман във фотосесията вземат участие звезди като Гал Гадот, Салма Хайек, Даян Крюгер, Том Ханкс, Джеймс Франко, Робърт Патинсън и др.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР