Австралийски турист беше арестуван в Бали след пиянско буйство, включващо

...
Австралийски турист беше арестуван в Бали след пиянско буйство, включващо
Коментари Харесай

Пиян австралиец вилня в Бали - счупи врата на магазин, открадна мотор и нахлу в чужд дом

Австралийски екскурзиант беше задържан в Бали след пиянско вилнеене, включващо кражба на мотоциклет, разрушение на магазин и навлизане в дом с нахлуване на притежателя, заяви полицията, представена от БГНЕС.

Унищожителното замайване на Никълъс Кар, уловено във видео, публикувано в обществените мрежи, почнало в събота. Тогава 26-годишният алкохолик побягнал необут по улицата в известна туристическа зона на индонезийския ваканционен остров Семиняк.

Докато крещял псувни, се блъснал в капака на движеща се кола. След това връхлетял нищо неподозиращ локален мотоциклетист и се запътил към магазин наоколо. Опитвайки се да влезе, счупил стъклена врата. Минути по-късно решил да открадне мотоциклет и избягал. Малко по-късно, към момента под въздействието на алкохола, Кар нахлул в непозната къща, където нападнал спящия притежател на дома.

В последна сметка той бил арестуван от полицията и откаран в болница. Снимките, които циркулират в обществените медии, го демонстрират оцапан с кръв и насинен.

Кар е упрекнат в нахлуване и имуществени вреди. За осъщественото, го грозят повече от 2 години затвор.

Пред медиите Никълъс Кар се яви в оранжев затворнически гащеризон и призна, че е изпил повече от 10 дребни бутилки алкохол.

" Бях доста пийнал и се оправдавам. Изобщо не помня нищо ", сподели той пред кореспонденти. " Просто желая да се извиня на всички - на жертвите, на хората в Бали, на всеки, обиден от това ", добави той.

Милиони туристи годишно посещават Бали. Някои от тях са задържани за редица закононарушения, в това число наркотрафик, който се санкционира със смъртно наказване. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР