Австралийски шофьор избегна глоба за превишена скорост, след като се

...
Австралийски шофьор избегна глоба за превишена скорост, след като се
Коментари Харесай

Австралиец избегна фиш за превишена скорост

Австралийски водач избегна санкция за превишена скорост, откакто се схванало, че бързал за болница в резултат на нахлуване от мощно отровна змия, предава ДПА.

Мъжът, който се показал като Джими, се придвижвал по автомагистралата " Доусън " западно от Калиопи в щата Куинсланд, когато под краката в автомобила му пропълзяла мощно отровната кафява псевдоная, известна още като австралийска кобра. Джими не изгубил наличие на духа и с ножа си съумял да убие влечугото, което се опитвало да го ухапе. Австралиецът натиснал до дъно газта, мислейки, че е ухапан по време на битката. По пътя той бил спрян от пътната полиция за скорост от 123 километра в час.

Полицаят бързо си дал сметка, че оправданието на изплашения мъж не било една от многото неистини, които водачите изричат за осъществено нарушавания. Още повече, че Джими посочил натрупа на убитата кобра. Екип на спешна помощ бързо пристигнал на място. Оказало се, че провинилият се лидер на МПС не бил ухапан, само че към момента бил под потрес от претърпяното.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР